Menu

Healing


Heb je het idee dat, ondanks, wat je ook doet aan: behandeling/training/het geven van supplementen,……. niks écht voldoende werkt om jouw paard van zijn/haar klachten af te helpen?! ????

Dan kan het zijn dat jouw paard één of meerdere energetische blokkade(s) heeft.

Energetische blokkades zijn emotionele bagage die liggen opgeslagen in het onderbewustzijn.

Deze blokkades komen voort uit negatieve gebeurtenissen uit het verleden, die niet (goed) verwerkt zijn en kunnen zowel emotioneel/mentaal en fysiek voor schade zorgen.

Deze blokkades kunnen bv. geuit worden door: angst/stress/hoge spierspanning/bokken/steigeren/slecht functioneren van (bepaalde) organen, wat allerlei klachten kan veroorzaken/apathisch/woede/chronische pijn/onregelmatigheid………………

Door middel van The Emotion Code kan ik vastzittende emoties opsporen en verwijderen.

Aan de hand van het verhaal over jouw paard en een recente foto ga ik tijdens het eerste consult ‘navragen’ op welke gebieden en hoeveel blokkades er zijn.

Daarna zal ik om de week 10 blokkades weghalen. Dit omdat het lichaam verwerkingstijd nodig heeft en zo blijft het draaglijk voor het paard.

Het kan zijn dat het paard na een consult een paar dagen wat ander gedrag laat zien/ mat/ moe is en veel drinkt, dat is normaal.

Na ieder consult krijg je van mij, via een gesproken WhatsApp bericht, een terugkoppeling over de verwijderde blokkades.

Mag ik jouw paard helpen om vrij te zijn van energetische blokkades en dus gezonder te worden???

Dit geldt trouwens ook voor jouzelf!

Dan zie ik jouw mail graag tegemoet: info@invrijestap.nl

Voor mijn bijdrage aan de emotionele/mentale/fysieke gezondheid van jouw paard (en jou?), vraag ik €45 voor het eerste consult, om alle blokkades op te sporen, en €19 voor ieder vervolg consult tot alle blokkades opgeheven zijn.

Lieve groet,

Joni

 

In Vrije Stap
Joni Overweel
Groenedijk 33
4441 TH Ovezande
06-43234664
info@invrijestap.nl

 

KvK nr: 75974754
BTW nr: NL003023065B18
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden