Menu

Ervaringen

Wat vinden mensen van In Vrije Stap?

Monique en Aurélie zeggen in een reactie:

** Joni heeft ons in het afgelopen half jaar ongelooflijk veel geleerd.
Ik weet zeker dat Joni een extra bijdrage heeft geleverd aan de groei van onze band met ons jonge paard Gaia.
Ze kan precies inschatten wat wij nodig hebben en geeft ons het zelfvertrouwen om de volgende stap te zetten. Altijd met oog voor het paard.
Of dat nu met los- en grondwerken, rijden in de bak, longeren op het strand en zelfs naar buiten gaan is; Joni heeft altijd een oplossing/ advies of plannetje als we toe zijn aan een volgende stap in de training of ergens tegenaan lopen.
Ook spelenderwijs leert zij mijn dochter en paard samen letterlijk obstakels overwinnen. Plezier en vertrouwen staat voorop en zoals mijn dochter ook aangeeft “Het leukste vind ik dat Joni mij leert waarom een paard iets doet, rustig uitleg geeft en mij de paardentaal leert”

Lindsay de Nijs zegt het volgende:

** Joni geeft met In Vrije Stap op een rustige respectvolle en vooral paardvriendelijke manier les. In korte tijd al enorm vooruit gegaan als ruiter, maar ook mijn paard doormiddel met lessen in grondwerk, longeren en rijden af te wisselen. Ik hoop nog veel van Joni te kunnen leren. Als je ook op een paardvriendelijke en respectvolle manier wilt lessen zou ik zeker gaan lessen bij in vrije stap van Joni Overweel

Celise Deni zegt in een reactie:

** Ik zou Joni zeker aanraden ik ben een half jaar geleden begonnen met lessen en heb ik korte tijd al enorm veel geleerd wat mij aantrok aan Joni dat zij kijkt naar jou als ruiter maar ook naar het paard alles ter bevordering en ontwikkeling van ruiter en paard en alles op een vriendelijke manier uitlegt. Ook vind ik grondwerk en houding enorm belangrijk dit is waar weinig instructrices naar kijken maar voor Joni zo belangrijk is.
ik hoop nog vele jaren van haar te kunnen leren:)


** Joni begeleid mij & mijn paard vanaf november 2019 op haar unieke manier van werken. Zij is altijd optimistisch, positief, rustig en vriendelijk voor paard en ruiter. De ontspanning in alles (rijden, grondwerk; maar ook het verzorgen) staat altijd voorop.
Als iets 'niet gaat zoals het zou moeten', dan vindt zij altijd een manier om op een creatieve manier toch een oplossing te vinden. En dan gaat het dus wel ! Hierbij is het vooral fijn dat Joni veelzijdig is in haar aanpak en achtergrond.
Wat ik persoonlijk heel erg waardeer is dat Joni altijd haar afspraken nakomt; dat zij altijd op tijd is en rust meeneemt; niet gehaast door moet naar de volgende, maar echt aandacht heeft. En dat zij altijd haar afspraken nakomt. Kortom: een rots in de branding !"

Susanne


** In December 2019 kreeg ik voor het eerst les van Joni met mijn paard Romano .
Na een aantal incidenten waren we in elkaar het vertrouwen kwijt geraakt en Joni heeft me daarin zo goed geholpen.
De rust en het geduld waarmee Joni mij les geeft heeft me ontzettend geholpen om weer samen met Romano te kunnen genieten .
Jammer genoeg is Romano overleden en kocht ik na maanden een trekpaard genaamd Unique .
En weer heb ik zoveel aan Joni haar lessen .
Samen worden met je paard , het begrijpen van je paard en vooral het plezier hebben van en met je paard .
Ik leer mijn paard begrijpen en zij mij .
Zoals ik al zei de rust en het geduld en het plezier waarmee Joni les geeft vind ik in 1 woord top !!!
En samen met mijn dochter hoop ik nog heel lang les te krijgen van d'r .

Desiree.

** Joni begeleidt je zo met haar hart en al haar zintuigen, werkelijk zo afgestemd op jouw paard en jou zelf ... heel bijzonder om in zo’n relatief korte tijd zoveel te leren, van paarden en mijzelf. Ik dacht dat ik mijzelf goed kende...met Joni en onze paarden voel ik hoeveel ik nog kan leren, om mij werkelijk vrij, in het hier en nu, echt goed af te kunnen stemmen op mijn paard. Waarbij dit alleen echt lukt als ik me echt voldoende eerst afstem op mijzelf. Joni leert mij opnieuw wat ‘ echt luisteren is ‘... en wat open ervaren zonder oordeel voor bijzondere verrassingen kan zorgen.

Ik kan iedereen Joni en In Vrije Stap van harte aanraden, het verrijkt je ongetwijfeld.

Veel liefs Marjolein

 

In Vrije Stap
Joni Overweel
Groenedijk 33
4441 TH Ovezande

 

KvK nr: 75974754
BTW nr: NL003023065B18
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden