Menu

Natuurgeneeskundig Paardentherapeut

Wat kan ik voor jouw paard betekenen als Natuurgeneeskundig Paardentherapeut in opleiding?

*Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met de gezondheid van jouw paard?
Als ‘apk’ om preventief klachten te voorkomen.
*Heeft jouw paard (terugkerende) klachten waar die maar niet vanaf komt? Waar je regelmatig een dierenarts voor moet laten komen of de huidige middelen die je gebruikt niet echt werken.
Deze klachten kunnen bv zijn: koliek, mijt, mok,(zomer)eczeem, schimmels, jeuk, hoef-luchtwegproblemen enz.
*Herken je het vervelende gevoel dat er ‘iets’ aan de hand is met jouw paard, maar je weet niet wat?

Heb je één of meerdere vragen met ja beantwoord………..Lees dan nog even verder om te ontdekken wat ik als Paard Natuurlijk Gezond Consultant voor jouw paard kan betekenen.

Om de gezondheid van jouw paard te checken, verbeteren en ondersteunen, kan ik het volgende bieden:

De quickscan: adhv een intake, foto, speeksel en haren van jouw paard ga ik (disbalans in) organen, lichaamsdelen, lichaamsprocessen, invloeden van buitenaf, emoties, voeding enz uitmeten. Op basis van deze meting geef ik uitgebreid advies mee mbt de aandachtspunten, benodigde supplementen/kruiden/voer/management enz. 
Naast dit rapport met aandachtspunten en adviezen ontvangt u ook de algemene adviezen mbt vaccineren en ontwormen.
Indien ik het nodig acht voor de gezondheid van jouw paard, zal ik ook gelijk een vervolg voorstellen. De quickscan kost €67
 
Het is ook mogelijk om, op basis van een uitgebreid gesprek, alleen de mentaal/emotionele (dis) balans van jouw paard op te laten maken. 
Na dit gesprek zal ik de eerste op maat uitgemeten Bach Bloesem Remedie samenstellen voor de eerste maand. Deze optie kost € 55
 
Wil je, op holistische basis, het beste voor jouw paard? Dan adviseer ik om de meest uitgebreide check te laten doen. Deze bestaat uit een intake, de quickscan, fysieke controles en het opmaken van de mentaal/emotionele/energetische (dis) balans. Daarna ontvang je het quickscanrapport, met uitgebreid advies mbt de aandachtspunten, benodigde supplementen/kruiden/voer/management enz.
Daarnaast ook het advies mbt vaccineren en ontwormen en krijg je de eerste op maat samengestelde Bach Bloesem Remedie voor de eerste maand voor jouw paard.
Indien ik het nodig acht voor de gezondheid van jouw paard, zal ik ook gelijk een vervolg voorstellen.
Deze complete check kost € 125
 
Als een vervolg geadviseerd wordt, maak ik een op maat gemaakt behandelplan voor jouw paard! Daarbij maak ik een inschatting hoe lang het traject zal duren.
Als voorbeeld: Om de gezondheid van uw paard goed te kunnen begeleiden/managen, adviseer ik een traject van een half jaar.
Daarvoor krijg je:
Een half jaar lang begeleiding en advies mbt benodigde supplementen, management, voeding enz. om de gezondheid van uw paard  te verbeteren/ondersteunen.
Nog 2 (quickscan) metingen zoals bij de uitgebreide check, gedaan zijn, inclusief uitgewerkte rapporten en adviezen.
Nieuwe Bach Bloesem Remedies, speciaal voor uw paard uitgemeten, zolang als die nodig zijn. Flesjes zijn bij de prijs inbegrepen.
3 telefonische consulten
En kun je onbeperkt vragen stellen per e-mail.
Dit traject kost €299 of € 49,85 per maand.
Betaling per maand heeft het voordeel dat als het traject korter duurt, u ook niet betaalt voor die maanden!
 
Om niet alleen jouw paard, maar jullie samen beter in balans te brengen, bied ik je de kans om ook voor jezelf Bach Bloesem Remedies uit te laten meten. Dit gaat adhv een uitgebreid gesprek, waarna ik de eerste, speciaal voor jou, uitgemeten Bach Bloesem Remedie zal samenstellen voor de eerste maand. Deze investering in jezelf en jouw paard kost € 55

Voor het herstel of ondersteuning van jouw paard zet ik de volgende middelen/therapieën in:

Supplementen
Kruidengeneeskunde
Aromatherapie (essentiële olie)
Bachbloesemtherapie
Celzouttherapie

Neem gerust contact op met vragen voor de mogelijkheden voor jou/jouw paard!
      

 

 

In Vrije Stap
Joni Overweel
Groenedijk 33
4441 TH Ovezande

 

KvK nr: 75974754
BTW nr: NL003023065B18
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden